Donează

Poți face o donație folosind una din metodele de mai jos:

Susține şi tu lucrările de extindere ale Parohiei Odăi!

NUMERAR

Direct în Parohia Odăi
Tel. preot paroh: 0721550210

Prin depunere de numerar sau virament bancar în contul:

BCR Sucursala Otopeni,
RO55RNCB0069149071070001

Donează 3,5% din impozitul pe venit

În curând!

EXTINDERE BISERICĂ PRIDVOR ÎNCHIS ȘI CONSTRUIRE ANEXĂ
Str. George Topârceanu nr. 30, Otopeni, jud. Ilfov

Iubiți credincioși,

Cu ajutorul lui Dumnezeu, în anul 2008 am început lucrările de construcție la biserica parohială, în 2010 a avut loc slujba de târnosire (sfințire) a bisericii, pentru ca în anul 2012 sa fie sfințită și pictura ce înfrumusețează biserica.

Comunitatea noastră a fost și este într-o continuă dezvoltare, ritmul crescut al construcțiilor arătând că sunt oameni doritori să se așeze în cartierul nostru, Odăile brâncovenești. Acești creștini, mutați și bineprimiti în mijlocul nostru face ca bisericuța noastră sa fie neîncăpătoare, neputând astfel, cei doritori, să se adune sub acoperământul Maicii Domnului, în Sfânta biserică. Drept pentru care, împreună cu acordul membrilor Consiliului parohial, am întocmit documentația necesară pentru extinderea bisericii, în vederea realizării unui pridvor închis, respectând arhitectura bisericii, tocmai pentru a crea spațiul și condițiile optime participării cât mai multor credincioși la slujbe.

Demersul nostru care ne privește pe toți și care trebuie să arate că suntem o comunitate adunată în jurul învățăturilor lui Hristos, are nevoie de sprijinul financiar din partea tuturor credincioșilor.

Vă rog, ca unul dintre voi, călător spre dobândirea mântuirii, să sprijiniți inițiativa noastră, și să contribuiți financiar sau material (materiale de construcții) pentru atingerea obiectivului propus.

Cont bancar: RO55RNCB0069149071070001
Tel. preot paroh: 0721550210

Cu dragoste și prețuire,
preot paroh,
Ion Iliuță

DOCUMENTAȚII TEHNICE PAROHIA ODĂI

Accesați documentele în format PDF Click mai jos!